0 Kč0

Blog

Čištění notebooků v Brně

8.8.2019

Provádíme čištění notebooků, netbooků a ultrabooků a počítačů od prachu a dalších nečistot. Ty notebooky, které jdou snadně rozebrat, vám můžeme po telefonické domluvě udělat na počkání. 

Složitěji smontované si vyžadují více času, protože je nutné je kompletně rozmontovat a tím pádem není možnost čištění na počkání. Ale i tak, jsme schopni vám notebook ještě ten den, pokud nepřijdete 5 minut před koncem otevírací doby :-) 
 
Při čištění je pro nás samozřejmost i vyměnit teplovodivou pastu, která po nějaké době vytvrdne a vodivost už není tak dobrá, jak je potřeba. 
 
Pokud je nutné, vyměníme vám i thermal pady, které mají stejné vlastnosti jako teplovodivá pasta, jen jsou větší. 
Thermal pady, které jsou a čipech vždy měníme na ty s co nejvyšší tepelnou vodivostí. Dokonce si tyto thermal pady z mědi necháváme vyrobit na zakázku. 
 
Během čištění chlazení notebooku ho kompletně demontujeme. Což znamená, že neprofukujeme jen vrtulku chladiče stlačeným vzduchem či kompresorem. Pokud máte notebook extrémě znečištěn, pořizujeme fotografie PŘED a PO, aby každý měl představu, co se ukrývá v chlazení a za jak dlouho byste se měli znovu dostavit na čištění.
 
Ukázka z praxe:-) Více naleznete na Špína Inside. 




Líbil se vám článek? Sdílejte jej.

  
  

Zpět