0 Kč0

Blog

5 důvodů, proč si koupit repasovaný notebook

3.4.2019

5 důvodů, proč si koupit repasovaný notebook


Pravděpodobně čtete tento článek, protože uvažujete nad koupit nového notebooku. Existuje velký rozdíl mezi "starým a používaným" a "nedávno udržovaným a optimalizovaným". My vám zde uvedeme spoustu výhod spojené s nákupem repasovaného počítače, o kterých jste pravděpodobně nikdy neuvažovali. Přečtěte si o nich níže.



1. Repasovaný = plně funkční

Jediná nevýhoda je použitý stav notebooku. U nás v prodejně v tom problém nevidíme, spíše naopak. Nové notebooky si nikde neotestujete a ani to neudělá před vámi někdo jiný, zato repasovaný ano. Můžeme vás tak ujistit, že zboží, které prodáváme je plně funkční a kvalitní, což to takto u nového notebooku nemusí být. Navíc zakoupením repasovaného notebooku budete šetrnější k životnímu prostředí. 


2. Záruka
Některé repasované záruky na notebook mohou být kratší zároční lhůtu než nové produkty. My vám však garantujeme záruční lhůtu 1 rok!


3. V laptopu je nově nainstalovaný software
Když je počítač renovován, pevný disk je zcela vymazán a je nainstalován nový operační systém. Všechny chyby, viry nebo jiné softwarové problémy jsou okamžitě opraveny. Navíc zde nanajdete žádné podivné soubory, nastavení nebo stinnou internetovou historii.


4. Můžete aktualizovat konfiguraci podle svého výběru přímo u nás na prodejně
Pokud si koupíte repasovaný notebook, pak bude snadné udělat potřebné konfigurace za nízkou cenu. Systémovou paměť RAM můžete snadno upgradovat a nemusíte za to platit ani spoustu peněz. Stačí nám jen vysvětlit vaši potřebu a rozpočet.


5. Cena
Cena - to je to, co všechny zajímá. U nás pořídíte vysoce kvalitní značkové notebooky za zlomek původní ceny. 



Samozřejmě, že všechny repasované notebooky nejsou bezchybné. Na notebookách mohou být malé kosmetické vady po předchozím majiteli jako např. povrchová poškození. Tyto nedostatky ovšem neovlivňují chod produktu. Repasované notebooky jsou vhodné především pro ty, kteří chtějí kvalitu za bezkonkurenční cenu. 
 


Líbil se vám článek? Sdílejte jej.

  
  

Zpět