0 Kč0

Blog

Jak nejlépe odvirovat notebook?

8.8.2019

Odvirování počítače je časově náročná věc. Samozřejmě záleží na tom, jaký vir počítač napadl a na velikosti uložených dat na HDD nebo SSD.

Většinou v případu ADWARE HROZEB (na uživatele vyskakují nežádoucí okna v prohlížeči) se nemusí tento virus jednoznačně projevit, nebo pokud se ho snažíte odstranit, jeví se jako odstraněný, ale poté se za pár týdnů znovu vrátí. A to proto, že i sebelepší antivir těžce odhalí adware hrozby. Důvodem je to, že reklamní viry nezpůsobují žádné škody (kromě otravování uživatelů při prohlížení internetu) a dále nemění strukturu a soubory v PC, takže je antiviry málokdy zachytí nebo odstraní. 

A prevence? Při instalaci programů nebo aktualizací flash playerů apod. jen rychle neklikejte na tlačítko "další" a čtěte, co vše se k instalové součásti ještě nainstalujete navíc.

Tím, že si pustíte velké množsví těchto programů do PC, velmi ohrozíte svůj počítač a jeho chod. Například takový malware - je to program,který je určený k poškozování nebo vniknutí do vašeho počítačového systému. Je to nejrozšířenější typ hrozeb na internetu vůbec. Jsou to tzv. crimeware, trojské koně, špehovací software, vyděračský software.

V našem servise odvirujeme váš počítač a vyčistíme operační systém od různých 
počítačových hrozeb. 

Cena tohoto zákroku nikdy nepřesahuje 500,- Kč a to hlavně z důvodů toho,
že cena instalace nového (tedy 100% čistého) operačního systému stojí
600,- Kč a je vždy 100% na rozdíl od dílčího odvirování.

 

Líbil se vám článek? Sdílejte jej.

  
  

Zpět